Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Το ξενοδοχείο δεν δεχόταν την κάρτα του και πήρε το αμάξι του και τα διέλυσε όλα...ΒΙΝΤΕΟ

Στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο  Alva, Οκλαχόμα (ΗΠΑ) ο John Parsley έμεινε σε ένα δωμάτιο στην πόλη και όταν πήγε στην ρεσεψιόν για να εξοφλήσει το λογαριασμό του είχε πρόβλημα με την κάρτα τραπέζης του η οποία απορρίφθηκε δύο φορές και αναγκάστηκε να πληρώσει με μετρητά, αυτό τον εξόργισε.

Μετά από διαφωνία με τις δύο ρεσεψιονίστ, ο συνομήλικος πήγε έξω από το ξενοδοχείο και πήρε στο αυτοκίνητό του, ένα GMC 4x4.  Καθώς βρισκόταν πίσω από το τιμόνι συζητούσε με έναν αστυνομικό μέχρι που ξεκίνησε το όχημα του και έσπασε την είσοδο του ξενοδοχείου με το αυτοκίνητο του, ευτυχώς οι δύο ρεσεψιονίστ δεν χτύπησαν.
Προσπάθησε να κάνει όπισθεν και να βγει από το ξενοδοχείο αλλά κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Βγαίνει από το αυτοκίνητο με τα χέρια ψηλά, προτού συλληφθεί από τον αστυνομικό με τον οποίο συζητούσε προηγουμένως.
Εν αναμονή της δίκης, ο άνθρωπος κοιμάται τώρα στη φυλακή και όχι στο ξενοδοχείο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των περίπου 100.000 ευρώ για τις ζημίες που προκάλεσε ...
Δείτε το βίντεο:

via
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...