Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟ είναι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που έχει ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ το διαδίκτυο! Δείτε αυτοκίνητα να σηκώνονται στον αέρα από μια ανεξήγητη «δύναμη»!VIDEO
Το βίντεο που παρακολουθούμε έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με σχόλια που αρχίζουν από θεωρίες συνωμοσίας έως και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Βλέποντας την εικόνα, είναι σίγουρο ότι η πρώτη αντίδραση είναι η απορία. Ένα αυτοκίνητο κινείται με σχετικά χαμηλή ταχύτητα σε πόλη της Κίνας, όταν ξαφνικά, 


σαν κάποια αόρατη δύναμη να το έχει αρπάξει, σηκώνεται στον αέρα και αναποδογυρίζει παρασέρνοντας μαζί και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται πίσω του και πλάι του, τα οποία και αυτά αντιδρούν με τον ίδιο απροσδόκητο τρόπο.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, και αν δεν έχει υποστεί επεξεργασία (κάτι που δεν διαπιστώνεται σε πρώτη φάση) έχει εγείρει δεκάδες ερωτηματικά για το τι συμβαίνει. Αφήνοντας κατά μέρους πάντως τις θεωρίες περί εξωγήινων και αόρατων δυνάμεων, αυτό που φαίνεται πιο λογικοφανές είναι ότι στον δρόμο έχει πέσει κάποιο καλώδιο ηλεκτροδότησης (ή κάποιου άλλου δικτύου). Έτσι το αυτοκίνητο που έρχεται βρίσκει κόντρα επάνω του, και με την φόρα που έχει σηκώνεται ψηλά και αναποδογυρίζει.

Όπως και να έχει, και παρά την προσπάθεια λογικής επεξεργασίας αυτού που βλέπουμε, δεν παύει η συγκεκριμένη σκηνή να είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Όσο για τις ερμηνείες, ο καθένας ας επιλέξει ότι του ταιριάζει περισσότερο.
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...