Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Οντότητα ή UFO αιωρείται πάνω από πισίνα στη Φλόριντα των ΗΠΑ (Video)

Ένα βίντεο παρουσιάζει παράξενα φώτα που αιωρούνται πάνω από μια πισίνα. Οι κάτοικοι λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και οι εμπειρογνώμονες δεν είναι καθόλου σίγουροι για το τι μπορεί να είναι. 

Τη Δευτέρα το βράδυ, η αξιωματικός ασφαλείας Deborah Lee Thomas, παρακολουθούσε την κάμερα ασφαλείας πίσω από ένα κτίριο, όταν παρατήρησε την περίεργη εμφάνιση από φώτα πάνω από την πισίνα. 


"Συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό και είπα Θεέ μου, τι είναι αυτό; Με την πρώτη ματιά, αυτό που είδα έμοιαζε σαν ένα δισκοειδές αντικείμενο.
Στη συνέχεια, το αντικείμενο έπεσε στην πισίνα και άνοιξε σαν ιστός που κινείται εμπρός και πίσω. Μετά από περίπου τριάντα λεπτά, το αντικείμενο άρχισε να εξαφανίζεται".

Ο Thomas είπε ότι έντομα πετούν μπροστά στις κάμερες συνεχώς, αλλά αυτό ήταν πιο μακριά, πάνω από την πισίνα.

Το βίντεο εστάλη στη MUFON, μια οργάνωση UFO στο Οχάιο. Οι ανώτεροι υπάλληλοι στη MUFON λένε ότι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά βίντεο που έχουν δει.

Η υπηρεσία προστασίας για το φυσικό περιβάλλον της νοτιοδυτικής Φλόριντα, εξέτασε επίσης το βίντεο. Είπαν πως δεν πρόκειται για κάποιο είδος εντόμου ή πλάσματος που γνωρίζουν...

Δείτε το βίντεο


 


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...