Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Αντικείμενο στην Αφρική φοβίζει τους ανθρώπους


 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Telegraph: Οι εμφανίσεις UFO στα ανοικτά των ακτών του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, έχουν αυξηθεί δραματικά.
Το άρθρο αναφέρει ότι αυτό είναι μια ένδειξη ότι οι κάτοικοι αυτής της πόλης είναι υπό παρακολούθηση από νοήμων ζωή από άλλο πλανήτη, σύμφωνα με ιστοσελίδα που ειδικεύεται στην καταγραφή αυτών των περιστατικών. Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας, δήλωσε στους Times, ότι μεταξύ 21 και 27 Φεβρουαρίου, πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι είδαν πορτοκαλί φώτα και φλόγες στον ουρανό. Ορισμένα από τα φώτα μπορεί να αποδοθούν σε βροχές μετεωριτών. Μερικές από τις θεάσεις που αναφέρθηκαν όμως, είχαν αλλαγές στην ταχύτητα και την κατεύθυνση. Ορισμένα αντικείμενα ήταν σταθερά για πέντε λεπτά περίπου! Μπορεί να είναι φαινόμενα που σχετίζονται με UFO που συμβαίνουν σε περιοχές γύρω από το Κέιπ Τάουν; 

Ο κ. Jordam είπε ότι μια άλλη εξήγηση είναι ότι θα μπορούσε να είναι ένα είδος σούπερ αεροσκαφών μυστικών υπηρεσιών.
Ο Nicola Loaring, αστρονόμος της Νότιας Αφρικής στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο, δήλωσε στην εφημερίδα, ότι η πιο πιθανή εξήγηση είναι η βροχές μετεωριτών. Ανέφερε, επίσης, ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη επίγνωση αυτών των περιστατικών.

Η είδηση κυκλοφόρησε λίγο μετά την έναρξη της επιχείρησης διάσωσης, στις 24 Φεβρουαρίου στο Port Alfred, στο Ανατολικό Ακρωτήριο, όταν ένας μάρτυρας ανέφερε ότι είδε μια προσγείωση αεροπλάνου στη θάλασσα, κοντά στο δέλτα του ποταμού Bihra.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και μεγάλα και μικρά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα ειδοποιήθηκαν για τυχόν απώλεια κάποιου αεροσκάφους, αλλά τίποτα δεν είχε αναφερθεί.

Δεν είναι ακόμα σαφές η φύση του αντικείμενου. Το αντικείμενο περιγράφεται πως είχε τον ήχο ενός αεροσκάφους περίπου, έκανε βουτιά από τον ουρανό προς τη Γη και μετά εξαφανίστηκε! Δεν βρέθηκε κάτι από την αστυνομία και το λιμενικό.
Κάτι παρόμοιο είχε γίνει το 2011, ένα παράξενο φως καταγράφηκε από ντόπιους. (το Project Blue Beam; Ή για τους πιο θρησκόληπτους, η Παναγία;). Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές:


 


ΠΗΓΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...