Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο?


Σύμφωνα με τον Αϊνστάιν, ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία γραμμή αλλά καμπυλώνεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μετάβαση στο παρελθόν ή στο μέλλον. Θα πείτε παραμύθια. 
Το πρώτο επίσημο πείραμα έγινε το γνωστό πείραμα της ¨Φιλαδέλφειας¨ όπου εξαφάνισαν ένα πλοίο κάτω υπό την καθοδήγηση του Αϊνστάιν. Επειδή είχαμε θύματα, ο Αϊνστάιν σταμάτησε το πείραμα γιατί δεν είμαστε ώριμοι για τέτοια πράγματα. 

Ο άνθρωπος πάντα ονειρευόταν να έχει μια μηχανή που να ταξιδεύει στο χρόνο. Αυτό λένε είναι αδύνατο. Η φύση όμως το κάνει. Εμείς επίσημα δεν βρήκαμε τον τρόπο να φτιάξουμε μηχανή του χρόνου. Ανέφερα ότι η φύση το κάνει. Ένα παράδειγμα θα φέρω γιατί ο χώρος είναι λίγος. Στις 27-1-1995 μια ομάδα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων που βρίσκονταν σε αποστολή στην Ανταρκτική, παρατήρησαν μια περιστρεφόμενη γκρίζα ομίχλη πάνω απ’ τον Ν. Πόλο και αποφάσισαν να στείλουν ένα μετεωρολογικό αερόστατο για την μελετήσουν. Όμως, ως δια μαγείας, το αερόστατο εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους και ξαναεμφανίστηκε μετά από λίγο όταν το τράβηξαν με ένα σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο. Και τότε έγινε η εκπληκτική διαπίστωση: το χρονόμετρο του αερόστατου έδειχνε ακριβώς 30 χρόνια πίσω! Δηλαδή, στις 27-1-1965.

Εμβρόντητοι οι επιστήμονες επανέλαβαν το πείραμα ξανά και ξανά, και πάντα διαπίστωναν ότι το χρονόμετρο γυρνούσε στο παρελθόν. Μάλιστα, το γεγονός είχε αναφερθεί στην αμερικανική κυβέρνηση. Έκτοτε κάποιοι θεωρούν τον Ν. Πόλο σαν μια «Πύλη του Χρόνου», ικανή να μεταφέρει κάποιον στο παρελθόν. Ακόμα και η CIA και το FBI μπήκαν σε σκέψεις για επηρεασμό της ιστορίας μέσω κάποιας αποστολής στον Ν. Πόλο.


http://to-parakseno.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...